MP3Lizard.com - Klikkaa logoa palataksesi pääsivulle
__
_
Liity jaseneksi!

Hae MP3Lizardista


Pikalinkit

_

_

Marianne Saari

Marianne Saari
  Lähetä palautetta: Klikkaa
  WWW: http://www.mariannesaari.com
 

Lisää saman tyylisuunnan bändejä löydät sivuiltamme tästä linkistä:

pop

 

Bändin jäsenet

  Marianne Saari
  

Tietoa bändistä

  Marianne Saari (s. 26. huhtikuuta 1962 Pori) on suomalainen laulaja. Saaren laulajan ura alkoi vanhempiensa pitämässä Motelli Lapväärtissä vuonna 1979, jossa hän lauloi useamman vuoden siellä esiintyvien orkestereiden kanssa. Hänen esiintyessä siellä poiki myös levytyssopimuksen Harry Aaltosen kanssa ja hän teki taiteilijanimellä Mary-Ann countryalbumin Silver Blue.[1]
  Vuonna 1985 levy-yhtiö CBS kiinnostui tekemään hänen kanssaan yhteistyötä ja tällöin ilmestyi omalla nimellä julkaistu CD-single ”Muovinukke” / ”Unta vain”[2] sekä maxi-single ”Muovinukke”.[3] Saari solmi levytyssopimuksen sisältäen kaksi levyä kahden vuoden aikana. Lupaava ura kuitenkin päättyi liikenneonnettomuuteen, josta johtuen sovittuja levyjä ei koskaan tehty eikä äänitettyjä kappaleita koskaan julkaistu. Onnettomuuden jälkeen hän kuitenkin esiintyi aiemmin sovituissa TV-lähetyksissä Rock Rallissa, Levyraadissa ja Hittimittarissa.
  Italialainen lauluntekijä, tuottaja ja muusikko Salvatore Lucchesi löysi hänet sosiaalisesta mediasta ja halusi yhteistyöhön. Saari teki Lucchesin kanssa Sisiliassa kesällä 2013 albumin Still Alive, sekä kaksi musiikkivideota ”Fly to You” ja ”Something About You”. Nämä julkaistiin vuonna 2014.
  Saari on julkaissut nyttemmin myös suomenkielistä musiikkia kihlattunsa Juha Kristian Konnun kanssa. Kontu alkoi tehdä syksyllä 2016 hänelle uusia kappaleita.[4] 21.2.2017 ilmestyneellä ensi digisinkulla "Uskon aurinkoon" soittavat myös Konnun oman bändin Land of Talesin muusikot. Kappaleeseen tehtiin myös musiikkivideo 1. joulukuuta 2017 ilmestyi uusi Konnun säveltämä ja tuottama kappale, sekä lyriikkavideo ”Kun rakkaus ei riitä”.
  Kotisivu www.mariannesaari.com

Kuuntele bändin biisejä


Uusimmat kappaleet

Viime viikon 5 suosituinta kappaletta.