MP3Lizard.com - Klikkaa logoa palataksesi pääsivulle
__
_
Liity jaseneksi!

Hae MP3Lizardista


Pikalinkit

_

_

SANTHYR

SANTHYR
  Lähetä palautetta: Klikkaa
  WWW: http://www24.brinkster.com/santhyr/index.html
 

Lisää saman tyylisuunnan bändejä löydät sivuiltamme tästä linkistä:

metal

 

Bändin jäsenet

  Tomi Viiltola (Laulu)
  Petteri Karppinen (Soolo/Rytmikitarat
  Riku Keränen (Rytmi/Soolokitarat)
  Arto Ek (Rummut)
  Toni Salo (Basso/uusi jäsen)¨
  Matti Pulkkinen (Koskettimet/uusi jäsen)

Tietoa bändistä

  Santhyr on perustettu Raahessa vuonna -98 Petteri Karppisen, Riku Keräsen ja Tomi Viiltolan toimesta. Aiemmin samat heebot soittivat musiikkia yhdessä eri nimisissä kokoonpanoissa, tyylin muututtua heavympään suuntaan, päätettiin perustaa Santhyr ja nyt ollaan siinä vaiheessa että demoja on tehty useampi ja tavoitteena olisi levytyssopimus. Bändin muut jäsenet ovat: Rummuissa Arto Ek, joka liittyi Santhyrin riveihin miltei heti perustamisen jälkeen. Bassoon tarttui lokakuun alusta Oululainen Toni Salo, joka siis on bändissämme aivan uusi jäsen. Kosketinsoittajaksi on tulossa Matti Pulkkinen Kajaanista, hänkin aivan uusi värväys.
   Mainitsemisen arvoisia asioita: Santhyr oli vuonna 2001 latausmäärissä sijalla 1. osoitteessa www.soundmen.net jossa tänä päivänä on reilusti yli tuhat bändiä listautuneena, tämä seikka kertoo että Santhyr-yhtyeellä on vankka kuulijakunta UG-piireissä. Kiitos vaan kaikille jotka ovat meitä jaksaneet kuunnella, lupaamme että sama tahti jatkuu tulevaisuudessa ja pyrimme tosissaan hankkimaan levytyssopimusken mahdollisimman pian, laadukasta materiaalia on nimittäin niin paljon, että levynteko olisi ajankohtaista!!
  Santhyr on ottanut osaa yhteen kotimaiseen kokoelmalevyyn, levy on LFR-yhtiön julkaisema Northernbreeze 1, johon Santhyr osallistui biisillään Master of the Sea, joka julkaistiin vuonna 2000.

Kuuntele bändin biisejä


Uusimmat kappaleet

Viime viikon 5 suosituinta kappaletta.